Есть класный старый украинский рецепт:- *Борсук по козацькы*.  Главное, когда он отвисится, ну не как заяц тыждень , а пару дней , чтобы мясо созрело, правильно снять шкуру и разобрать зверя. ДА, зверя , бо то не есть дычь, а звер!   Треба сначала зверя соломою обложыты, а вин , зверь на спыни лежыть и запалиты солому, значыть смалымо цього борсука.  Солому пидкладаемо потро,ху,- де прогорила а щетына ще есть, там и смалымо. Зараз , кажуть смалять газом, но то не по козацькы! Першый раз осмалылы- миемо водою и шкребем ножем щетынку и ще раз смалымо- *на чисто*! Потому розбыраемо. Ну значыть кышкы не берем, выкыдаем. Саме головне лапы на  холодець! Голову теж на холодець.  Но лапы треба прыготуваты:- их смалять ще раз, до самых ликтив.  А когти треба плоскогубцямы, тилькы дуже обережно, выйняты. Бо негоже ,як воны будуть из тарилкы стырчаты.  Хвист також смалымо ,мыемо и в холодець!Дальше як холодець варыты вси знають.  Тепер з мьясом:-його треба  Замарынуваты.  А марынад? марынаду треба видро. Да, видро россолу из огиркив.  Крышыте туды два десятка цыбули ( то так козакы на лук кажуть)и того борсука на нич в марынад. Потим рижыте його на шматкы и на шампура!      Дальше вы вже сами знаете.  ДА! горилкы не жалийте!