Есть класный старый украинский рецепт:- *Борсук по козацькы*. Главное, когда он отвисится, ну не как заяц тыждень , а пару дней , чтобы мясо созрело, правильно снять шкуру и разобрать зверя. ДА, зверя , бо то не есть дычь, а звер! Треба сначала зверя соломою обложыты, а вин , зверь на спыни лежыть и запалиты солому, значыть смалымо цього борсука. Солому пидкладаемо потро,ху,- де прогорила а щетына ще есть, там и смалымо. Зараз , кажуть смалять газом, но то не по козацькы! Першый раз осмалылы- миемо водою и шкребем ножем щетынку и ще раз смалымо- *на чисто*! Потому розбыраемо. Ну значыть кышкы не берем, выкыдаем. Саме головне лапы на холодець! Голову теж на холодець. Но лапы треба прыготуваты:- их смалять ще раз, до самых ликтив. А когти треба плоскогубцямы, тилькы дуже обережно, выйняты. Бо негоже ,як воны будуть из тарилкы стырчаты. Хвист також смалымо ,мыемо и в холодець!Дальше як холодець варыты вси знають. Тепер з мьясом:-його треба Замарынуваты. А марынад? марынаду треба видро. Да, видро россолу из огиркив. Крышыте туды два десятка цыбули ( то так козакы на лук кажуть)и того борсука на нич в марынад. Потим рижыте його на шматкы и на шампура! Дальше вы вже сами знаете. ДА! горилкы не жалийте!